Μία εταιρεία

αμιγώς ελληνική

Η ελληνική εταιρεία ΚΑΡΑΜΠΟΤΣΗΣ, πρωτοπόρα στην παραγωγή τσιμεντένιων στοιχείων, ανταμείβει την εμπιστοσύνη σας με αμείωτη αφοσίωση και διαχρονική συνέπεια. Η πλούσια συλλογή μας απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε ιδιώτες. Αποτελείται από δεκάδες διακοσμητικά που αποσκοπούν στην αναβάθμιση και ανανέωση της όψης της κατοικίας ή της επαγγελματικής σας στέγης, του κτήματος ή του κήπου σας, αλλά και κάθε χώρου ιδιωτικής ή δημόσιας χρήσης.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα των εφαρμογών μας είναι η υψηλή τους αντοχή σε διάβρωση, ρύπανση και περιβαλλοντικές μεταβολές, καθώς και η αποφυγή της σκουριάς και της χρονοβόρας και πολυέξοδης διαδικασίας του βαψίματος.

Πρωτότυπα στοιχεία

Ειδικευόμαστε στη δημιουργία πρωτοτύπων στοιχείων σύμφωνα με την αρχιτεκτονική σας ιδιαιτερότητα και την κατασκευαστική σας ανάγκη.

Κλασικά και μοντέρνα

Σχέδια εμπνευσμένα από την κλασική εποχή, αλλά και σύγχρονης αισθητικής εμπλουτίζουν κάθε χρόνο τη μεγάλη συλλογή μας.

Αναλλοίωτα στον χρόνο

Η άριστη ποιότητα των υλικών μας και η προηγμένη μας τεχνογνωσία καθιστούν τα προϊόντα μας αναλλοίωτα στον χρόνο και στις κλιματολογικές συνθήκες.

Οικονομικά και αποτελεσματικά

Εξασφαλίζουμε προνομιακές τιμές σε όλους τους συνεργάτες και πελάτες μας, ενώ παρέχουμε σύγχρονες και ολοκληρωμένες κατασκευαστικές λύσεις, πλήρως προσαρμοσμένες στις ξεχωριστές σας απαιτήσεις.

Το λευκό τσιμέντο που χρησιμοποιούμε είναι πρώτη ύλη φιλική προς το περιβάλλον, καθώς παράγεται πρωτίστως από φυσικά ορυκτολογικά συστατικά. Ιδιαίτερα ανθεκτικό σε ηλιακή ακτινοβολία, αέρα, βροχή, χιόνι ή υγρασία, είναι η πλέον αξιόπιστη επιλογή τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους.